Munkatársak

Németh Nikolett
Budapesten született. Tíz éven át foglalkozott kórusénekléssel (például az Angelica Leánykar tagjaként). Az Amszterdami Egyetemen kulturális elemző szakon végzett 2016-ban. Jelenleg a PTE BTK Irodalomtudományi Doktori Iskola hallgatója. Kutatási területe az emberi hang performatív és közösségalkotó szerepe, valamint a vokális színház. 2019-től koordinátora a HangKút Erasmus+ mobilitási programnak.

Pintér Géza
Pécsen született és a PTE BTK olasz-film szakán végzett 2010-ben. Több utcaszínházi társulatban dolgozott, mint például a németországi Antagon Theater és az olaszországi Teatro tascabile di Bergamo. Első sorban a szabadtéri színjátszást kutatója elméleti és gyakorlati téren egyaránt. 2017-ben közösségi előadást hozott létre Dunaszekcsőn, „Kisherceg Lugioban” címmel. 2016-tól koordinátora a RIOTE Erasmus+ programnak: www.riote.org

Bittner Meenakshi Dóra: Bharatanatyam táncművész Magyarországról indulva a dél-indiai Chennai-ban tanult, és tartotta meg vizsgaelőadását.

Takácsy Réka, Bölcsészet- és társadalomtudományi diploma megszerzése után, 2013-ban visszatért Budapestre és a hazai színház világához. Azóta többek között az Átrium Film-Színház, a TÁP Színház, és az Orlai Produkciós Iroda előadásaiban dolgozott, mint színész, illetve rendezőasszisztens. Többévnyi művészi torna, balett és kortárstánc, illetve ének és zenetanulás, valamint művészeti mentor tapasztalatait viszi bele mostani munkáiba. Részt vesz közösségi színházi produkciókban (KÁVA Színház) és európai partnerésgi programokban (ATIPIA, HangKút Projekt). 2018 óta rendszeresen tart művészetpedagógiai ének-zene- és mozgástréningeket beltéri (osztály- és próbatermi) és kültéri (szabadtéri kulturális fesztiválok) helyszíneken egyaránt.